TIMEPIECES OF SWEDEN

Vårt koncept

Skräddarsy din klocka.
Byt armband och batteri – enkelt!
Kan det bli bättre?

Fri frakt

Fria returer

Säker betalning

TIMEPIECES OF SWEDEN

VAD GÖR VÅRA PRODUKTER ANNORLUNDA?

Våra produkter är inte bara en uppsättning klockor. De är väl uttänkta smycken som kan anpassas till varje tillfälle. Vilka planer du än har är vår målsättning att du hittar en kombination av boett och armband som passar just dig, just då.

Med en boett och 3 armband i väskan kan du skapa tre unika looks, på ett par sekunder. Ta ut det armband du vill använda och trä snabbt på det i boetten. Både smidigt och stilrent. Det spelar ingen roll om du vill använda ett blått NATO-armband eller ett i svart krokodilskinn, det går lika enkelt och snabbt att anpassa looken efter tillfället.

TIMEPIECES OF SWEDEN

BYT BATTERI - ENKELT

Med det medföljande verktyget byter du enkelt och snabbt batteri när det är dags! Du slipper boka tid hos butik och sparar pengar. Kan det bli smidigare?

TIMEPIECES OF SWEDEN

BYT ARMBAND- ENKELT

Vi började med att ta fram en helt ny lösning för hur armband fästs i boetten. En internationell patentansökan för denna lösning behandlas. Inga verktyg eller pilliga moment krävs för att byta armband eller boett.

Det är i enkelheten som våra klockors funktionalitet har sin grund.

Vi ville skapa en snygg klocka med möjlighet för användaren att själva skräddarsy den som de vill ha den – varje dag. Helt enkelt.

TIMEPIECES OF SWEDEN

STILREN & MINIMALISTISK DESIGN

Vi vill inte bara skapa en snygg klocka…

Allt börjar med en boett. Det är utifrån denna minimalistiska och stilrena detalj som vi vill få dig som kund att inspireras. Inte bara till att köpa en klocka, utan att bygga, addera och personifiera ett smycke för alla tillfällen.

Vår vision är att göra det enkelt för dig att anpassa din klocka utifrån stunden. Vi vill möjliggöra en flexibel livsstil där klockan på din arm alltid känns rätt. Vi brinner för det enkla och smarta, och med våra klockor erbjuder vi just det, en enkel och användarvänlig lösning för alla tillfällen.

Med en boett och några armband kommer du långt. Vill du dessutom ha en extra boett i en annan färg kostar det inte skjortan.

Vårt koncept utvecklas och breddas ständigt. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya armband och boetter, allt för att göra dig nöjd. Vårt mål är att det ska finnas något för alla!