TIMEPIECES OF SWEDEN

Vårt koncept

Skräddarsy din klocka.
Byt armband och batteri – enkelt!
Kan det bli bättre?

Fri frakt

Fria returer

Säker betalning

Simply brilliant. Simply you.

TIMEPIECES OF SWEDEN

VAD GÖR VÅRA PRODUKTER ANNORLUNDA?

Våra produkter är inte bara en uppsättning klockor. De är väl uttänkta smycken som kan anpassas till varje tillfälle. Vilka planer du än har är vår målsättning att du hittar en kombination av boett och armband som passar just dig, just då.

Med en boett och 3 armband i väskan kan du skapa tre unika looks, på ett par sekunder. Ta ut det armband du vill använda och trä snabbt på det i boetten. Både smidigt och stilrent. Det spelar ingen roll om du vill använda ett blått NATO-armband eller ett i svart krokodilskinn, det går lika enkelt och snabbt att anpassa looken efter tillfället.

Att du byter batteri själv, när det är dags, frigör tid och pengar till sådant som verkligen betyder något! Upplev friheten som kommer med våra klockor du också! Du värnar även om miljön samtidigt, kan det bli bättre?

TIMEPIECES OF SWEDEN

BYT BATTERI - ENKELT

Med det medföljande verktyget byter du enkelt och snabbt batteri när det är dags! Du slipper boka tid hos butik och sparar pengar. Kan det bli smidigare? Såhär byter du batteri på vår klocka: 

1. Öppna baksidan med hjälp av verktyget genom att föra in piggarna i baksidans håligheter. Vrid sedan moturs tills baksidan skruvats av helt.

2. Pilla försiktigt bort batteriet med nageln genom att föra in nageln under batteriet där plasthöljet möjliggör det. Böj sedan försiktigt batteriet uppåt. 

3. Ta bort det gamla batteriet och ersätt med ett nytt av samma typ placerat med texten uppåt.

4. Skruva på baksidan försiktigt lagom hårt. Se till så att inte gängorna dras snett!

5. Klart!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få förtur på nya produkter samt grymma erbjudanden!

Genom att klicka “prenumerera” accepterar du vår hantering av dina personuppgifter. Läs mer i vår personuppgiftspolicy. 

TIMEPIECES OF SWEDEN

BYT ARMBAND- ENKELT

Med våra klockor byter du enkelt och smidigt armband och boett för att matcha din outfit. Inga verktyg krävs! Du byter smidigt med våra integrerade “Quick release pin”.

Det är i enkelheten som våra klockors funktionalitet har sin grund.

Vi ville skapa en snygg klocka med möjlighet för användaren att själva skräddarsy den som de vill ha den – varje dag. Helt enkelt.

TIMEPIECES OF SWEDEN

STILREN & MINIMALISTISK DESIGN

Vi vill inte bara skapa en snygg klocka…

Allt börjar med en boett. Det är utifrån denna stilrena detalj som vi vill få dig som kund att inspireras. Inte bara till att köpa en klocka, utan att bygga, addera och personifiera ett smycke för alla tillfällen.

Vår vision är att göra det enkelt för dig att anpassa din klocka utifrån stunden. Vi vill möjliggöra en flexibel livsstil där klockan på din arm alltid känns rätt. Vi brinner för det enkla och smarta, och med våra klockor erbjuder vi just det, en enkel och användarvänlig lösning för alla tillfällen.

Med en boett och några armband kommer du långt. Vill du dessutom ha en extra boett i en annan färg så behöver du inte köpa en hel klocka, utan enbart just den boett som du gillar!

Vårt koncept utvecklas och breddas ständigt. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya armband och boetter, allt för att ge dig mervärde och nya möjligheter. Vårt mål är att det ska finnas något för alla!

TIMEPIECES OF SWEDEN

VAR HITTAR DU OSS?

Du hittar våra produkter online här i vår webshop samt i butik hos Ateljé Juvel i Täby Centrum, Stockholm.

Kom ihåg att vi har fri frakt, snabba leveranser, smidig betalning med Klarna samt fria returer!