TIMEPIECES OF SWEDEN

Support

Här hittar du våra mest populära frågor och guider,
bland annat på hur du byter batteri och armband

Fri frakt

Fria returer

Säker betalning

FAQ

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar. Beställningar lagda innan 16.00 packas och skickas samma dag. Beställningar lagda efter 16.00 packas och skickas nästkommande vardag. På helger skickas inga brev. Alla beställningar skickas med Postnord Varubrev.

Vid köp över 100 kr bjuder vi på frakten!

Ja! Våra produkter finns att prova och köpa i butik Ateljé Juvel i Täby Centrum i Stockholm.

Ja, om produkten är oanvänd och i samma skicka som när du tog emot den kan du returnera varan inom 14 dagar efter mottagen order. Du behöver först kontakta oss på info@timepiecesofsweden.com och beskriva ditt ärende. Eventuell återbetalning sker när returen godkänts. Varan ska ha plastskydden kvar och skickas i originalförpackning med certifikat och manual och vara väl paketerad för att undvika skador i posthanteringen.

Våra klockor har Miyota GL22, ett högkvalitativt och väl beprövat urverk av japansk kvalitet!

Nej, våra klockor är inte vattentäta. Alla klockor under 10 ATM bör undvika fukt och väta i alla dess former. För att kunna vara 100 % vattentät behöver klockan trycktestas efter batteribyte, något som inte är möjligt då vi erbjuder dig som kund att byta batteri själv hemma, och spara tid och pengar.

Genom att försiktigt dra ut kronan ett snäpp och sedan rotera den medurs till visarna visar rätt tid. Tryck sedan in kronan hela vägen.

Ja, alla våra läderarmband är i äkta läder!

Ja, det kan du göra så länge bredden på armbandet är 20 mm. Kika under “Armband” för att hitta din favorit!

Förhoppningsvis för att du gillar hur den ser ut, men också för att vi erbjuder dig som kund att spara in både tid och pengar genom att byta batteri själv. Några av våra ledord är också innovation och variation, något som genomsyrar varje liten del i våra produkter! Vi vill ge dig makten över din klocka och jobbar ständigt med att komma på smarta lösningar som förenklar vardagen för dig!

Ja, det gör de så länge din klocka har 20 mm armband! Med vår smidiga Quick release pin byter du enkelt. 

Hur byter man armband?

Hur byter man batteri?

Storleksguide

Storleksguiden hjälper dig att uppskatta hur klockan kommer se ut på just din arm. Ta fram en linjal och mät bredden på din underarm. De flesta har en bredd som ligger mellan 4 och 7 cm. När du har mätt din underarms bredd kan du jämföra med exemplen nedan för att uppskatta klockans storlek.

5cm bred handled

6,5 cm bred handled