TIMEPIECES OF SWEDEN

Om oss

Läs mer om Timepieces historia och bakgrund

Fri frakt

Fria returer

Säker betalning

OM TIMEPIECES OF SWEDEN
Robert Kolecki, vår grundare och VD, har alltid haft ett intresse för klockor. Genom åren har han även fått en del ideér kring hur man skulle kunna förändra klockbranschen som helhet samt klockan i synnerhet. Till slut bestämde han sig för att göra slag i saken. Resultatet är TimePieces of Sweden.

Vi är ett innovativt företag som vill utmana och förnya klockbranschen, alltid med kunden i fokus.

Vi vill ge dig som kund möjlighet att hitta just den där klockan, för dig. Vi vill även att du ska uppleva friheten som kommer av att slippa vara beroende av klockbutiker för batteribyte. Du gör det själv när det passar dig. Enkelt!

Varje liten detalj är omsorgsfullt designad för att skapa en helhet som är väl avvägt, utan onödiga element som stör upplevelsen av funktion och skönhet i perfekt harmoni. Vi vill att våra klockor både ska vara ett smidigt verktyg i vardagen samt ett smycke för ögat att vila på.

Vi känner ju såklart även till uttrycker ”omväxling förnöjer” och har skapat ett enkelt sätt för dig att byta armband eller boett på sekunder, helt utan verktyg eller rörliga delar!

En internationell patentansökan är inlämnad. Nu kan du ha den perfekta klockan varje dag, helt enkelt! Vår ambition är att skapa långsiktigt hållbara produkter där vi har miljö och kvalitet i fokus. Vi vill göra det som står i vår makt för att bidra till en bättre framtid!

När vi startade bolaget var det med en tanke om att kunna förändra klockbranschen med kunden i fokus..

Det är fortfarande vår största drivkraft, och den är starkare än någonsin!

INNOVATION
Hos oss på TimePieces of Sweden står innovation i fokus. Vår ambition och främsta mål är skapa vackra klockor som möjliggör snabb omväxling utan krångel. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att anpassa din klocka efter din vardag.

För att ytterligare lägga möjligheterna i dina händer har vi även skapat ett sätt för dig att själv kunna byta batteri hemma, allt för att göra det enkelt och billigt för dig!

Vår ambition är att ständigt ligga i framkant och erbjuda fler smarta innovationer framöver.

SAMHÄLLSPÅVERKAN
Det är mycket som kan bli bättre och det finns alltid mer att göra. Vi arbetar konstant mot att öka vårt inflytande och påverkan för en bättre värld. Vi strävar mot att stötta och samarbeta med organisationer som bidrar positivt i samhället. Vidare brinner vi för att motarbeta fattigdom, främja biologisk mångfald och motverka klimatförändringar samt stötta utsatta barn på olika sätt. Barnen är vår framtid!
 

KLIMATFOKUS
Vi strävar efter att verksamheten ska bli så grön som möjligt. Ett systematiskt miljöarbete ska finnas i bolaget. Vårt ekologiska fotavtryck ska vara så litet som möjligt.

Det skall uppnås genom bl.a 110 % klimatkompensering, livscykelanalys på våra produkter samt ständiga förbättringar när det gäller tex. produktion och materialval.

Vi ska ligga i framkant när det gäller bidrag till grön forskning, implementering av klimatsmarta lösningar, minskande av transporter i den grad det är möjligt och, kanske viktigast av allt, använda kvalitativa och etiskt korrekt framtagna produkter.
Vi arbetar vidare!