TIMEPIECES OF SWEDEN

Köpvillkor

Här kan du läsa våra köpvillkor, här hittar du allt från retur till garanti och leverans.

Fri frakt

Fria returer

Säker betalning

Garanti
Vi erbjuder 2 (två) års garanti på alla våra produkter. Olika delar av klockan omfattas av olika garanti, och inte heller allt omfattas av garantin. 

Garantin omfattar tillverkningsfel och materialfel, inom garantiperioden (2 år). Garantin omfattar ej normalt slitage och/eller oaktsam hantering. Garantin omfattar inte heller skador som orsakats av justeringar/lagningar gjorda av icke professionell part. Skador/repor på glas täcks ej av garanti, inte heller skador på grund av fukt.

Om TimePieces of Sweden AB
Företaget har sitt säte i Stockholm. Önskar du att komma i kontakt med oss, kontakta oss via mail på info@timepiecesofsweden.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. 


Beställning
När vi mottagit din beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgav i beställningen. Kontrollera och kontakta kundtjänst snarast på info@timepiecesofsweden.com om något inte stämmer. Om beställningen redan skickats eller är redo att levereras kan beställningen inte avbeställas.


Leverans
Våra normala leveranstider är 1-4 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: Info@timepiecesofsweden.com

Vi skickar alla våra varor med Postnord. Ordrar med ett värde som överstiger 100 kr skickas fraktfritt. 

För leveranser som skadas eller försvinner under leveransen står vi för kostnad för leverans av ny klocka. Detta måste dock anmälas till vår kundtjänst på info@timepiecesofsweden.com inom skälig tid (2 månader från beställningsdatum).

För paket som ej hämtats ut tar vi en avgift på 199 kr, detta för kostnader som uppkommer för oss i samband med detta.


Returer
Om du önskar returnera en vara tar du kontakt med oss på info@timepiecesofsweden.com. Du har 14 dagars ångerrätt från det datum då du mottagit varan. Vid skador på produkten eller andra frågor kontakta oss på info@timepiecesofsweden.com så ska vi hjälpa dig. Om du ångrar dig eller inte är nöjd med varan kontaktar du oss på info@timepiecesofsweden.com. Timepieces Of Sweden AB står inte för returer som skadas eller försvinner om ni innan retur ej kontaktat oss.


Priser
Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.


Ångerrätt
Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:
Du måste meddela oss att du ångrar dig. Ett mail ska skickas till oss Info@timepiecesofsweden.com. I ditt mail ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ditt ångermail returnera produkterna till oss.

Vi står för returfrakt, men du ansvarar för skicket på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Reklamation
Vi besiktigar alla produkter innan de skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felaktig när den anländer till dig åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet eller byta ut produkten.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Klagomålet ska skickas omedelbart efter att felet har upptäckts.


Hur går du tillväga vid reklamation?
Eventuella fel och defekter ska alltid reklameras till Info@timepiecesofsweden.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om vi inte lyckas åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.


Ansvarsbegränsning
Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.